Livrare
Întrucât majoritatea produsele vândute pe site-ul Eighterawoodart.ro sunt concepute și create de către Atelierul Eightera WOOD ART din placaj sau lemn ce necesită finisare manuală, timpul de realizarea a fiecărui produs diferă de la câteva zile la o săptămână.
Produsele realizate de noi necesită atenție sporită la transport, astfel timpul de livrare poate varia de la una până la trei zile lucrătoare.
Nu se efectuează livrări în zilele de sâmbătă și duminică, în zilele de sărbătoare legală sau zile nebancare.
Vă rugăm să luați în considerare că livrările în perioadele aglomerate (ex. Black Friday, Crăciun, Paște, etc.) pot suferi întârzieri. Dacă întâmpinați întârzieri, vă rugăm să ne contactați la contact@eightera.ro sau să verificați statusul comenzii folosind numărul AWB aferent comenzii.

Livrarea este gratuită pentru toate comenzile care depășesc 600 RON.

Atelierul Eightera WOOD ART asigură livrarea prin intermediul serviciului de curierat pe teritoriul României.
Prețul de livrare este:

  • Gratuit  – Ridicare personala de la Atelierul Eightera WOOD ART
  • 19 lei     – Plata cu cardul sau Transfer Bancar
  • 25 lei     – Plata Numerar la Livrare – Produsele personalizate nu se expediază cu Plata Numerar la Livrare

Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Cumpărător în formularul de comandă, utilizând un serviciu de curierat. Produsele se află în ambalajul original, sigilat și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

În situația în care vor apărea dificultăți de livrare, S.C. EIGHTERA S.R.L. va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul, motivat de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile calendaristice.

În cazul în care S.C. EIGHTERA S.R.L. primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, S.C. EIGHTERA S.R.L. își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.

Pentru livrări internaționale vă rugăm sa ne contactați în prealabil pe adresa de e-mail contact@eightera.ro sau la nr. de telefon +40.736.272.830, +40.762.825.901.

Dreptul de Retur
Potrivit prevederilor legale în vigoare, ”Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.”

Cumpărătorul nu mai beneficiază de aceleași drepturi în cazul în care produsul comandat a fost creat după solicitările acestuia. Mai exact, nu pot fi returnate produsele personalizate, confecționate la cerere sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate – cele care sunt create după dimensiunile și design-ul Cumpărătorului.

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonanței de Urgență 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. – Furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar.

Returnarea produselor eligibile și reexpedierea acestora se va face pe cheltuiala Cumpărătorului (la costurile solicitate de către firmele de curierat pentru livrări standard) și prin aceeași metodă de transport cu care s-a făcut și expedierea.

Produsele care nu satisfac cerințele dumneavoastră vor fi expediate înapoi la firma S.C. EIGHTERA S.R.L. str. Carierei 164, 500052, Municipiul Brașov, Jud. Brașov, Romania, în aceeași stare în care au fost livrate – în ambalajul original, cu toate etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și împreună cu eventualele cadouri care au însoțit produsele. În cazul în care produsele care ajung la noi prezintă zgârieturi, urme de folosință, sigilii rupte, ne rezervăm dreptul să refuzăm restituirea sumelor.

Dacă doriți să efectuați un retur al unui produs achiziționat pe site-ul Eighterawoodart.ro – vă rugăm să ne informați pe adresa de e-mail contact@eightera.ro sau la nr. de telefon +40.736.272.830, +40.762.825.901. Suma aferentă produsului returnat va fi achitată de S.C. EIGHTERA S.R.L. în termen de 14 zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.

Returnarea se face numai în contul indicat de Cumpărător. Nu se fac returnări în numerar sau ramburs.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returul produselor. Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar.
Vă rugăm să păstrați dovada de expediere a coletului returnat până la momentul rambursării banilor.

Dacă pachetul ajunge la dumneavoastră deteriorat sau desfăcut, vă rugăm să refuzați primirea acestuia și să reclamați imediat acest fapt la adresa de e-mail contact@eightera.ro sau la nr. de telefon +40.736.272.830, +40.762.825.901. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.
În caz contrar, orice reclamație ulterioară este declarată nulă.

Dacă constatați ulterior că produsul este defect, vă rugăm să ne contactați pe aceeași adresa de e-mail, contact@eightera.ro 
sau la nr. de telefon +40.736.272.830, +40.762.825.901.

Această politică de returnare este valabilă pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online Eighterawoodart.ro.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare.
Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin.

Rezolvarea Posibilelor neînțelegeri
Orice neînțelegere apărută între S.C. EIGHTERA S.R.L. și terți, va fi soluționată pe cale amiabilă între cele două părți. Pentru rezolvarea eventualelor neînțelegeri pentru care nu găsiți informații în cadrul site-ului Eighterawoodart.ro., vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. de telefon +40.736.272.830, +40.762.825.901 de Luni până Vineri între orele 10.00 – 18.00.

Atelierul Eightera WOOD ART